Maria Ghiorghiu a atins acest subiect și, prin intermediul blogului personal, a anunțat că se roagă ca medicii să găsească un medicament care să-i salveze pe oameni de la deces.

„Din păcate, și cu durere în suflet, vă spun că această nenorocire tocmai a început în China, a ajuns și în SUA, iar la nivel global este alertă mare din pricina acestui virus mortal. Să ne rugăm Domnului și Maicii Domnului ca să ne ocrotească și să lumineze mintea medicilor, pentru a găsi un medicament care să omoare acest virus”, a scris Maria Ghiorghiu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Virus China
Virus China

Citeste si: Maria Ghiorghiu anunță sfârșitul iminent: ”Ne apropiem cu pași repezi”. Previziunile ei sunt cutremurătoare

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune sumbră despre al Treilea Război Mondial: ”Ce ne este scris, așa va fi!”

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi, conform cancan.ro.

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude.

Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, o nouă previziune cutremurătoare pentru 2020. Urmează un dezastru!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si