“Este o încăpere micuță în care o fetiță de doar câțiva anișori mânca un colț de pâine. Brusc începe un cutremur cu mișcări mărunte dar intense, iar fetița rămăsese uimită deoarece îi tremura mânuța în care ținea pâinea și parcă nu reușea să mai muște din bucata de pâine. Fetița mă vedea că sunt aproape de ea și mă privea cu teama de cutremurul care tocmai avea loc dar totodată se liniștise, văzându-mă aproape de ea.

Dragii mei, vom auzi de un cutremur mai intens, un cutremur care va afecta și locuitorii locului” a scris Maria Ghiorghiu.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, în stare de șoc după o premoniție: ”Nu vă pot descrie în cuvinte...”

Maria Ghiorghiu a mai postat un mesaj recent pe blog în care face referire la o experiență care o vizează chiar pe ea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Dragii mei, nu vă pot descrie în cuvinte ceea ce simțeam în inimă și-n suflet.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, noi viziuni despre fata răpită: Alexandra Trăiește și este plimbată cu mașina

Desigur că nu mă tem de nimeni și de nimic,în viața această grabnic trecătoare. Doresc doar să fac Voia Prea Sfintei Treimi și a Maicii Lui Dumnezeu, să scriu al Său Cuvânt așa cum îmi este grăit de Duhul Cel Prea Sfânt, și cine vrea crede, cine nu, nu”, a scris Maria Ghiorghiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si