Close sidebar
Close sidebar

Cum arăta Maria Lungu de la „Puterea Dragostei” înainte de a intra în casa iubirii de la Kanal D

Maria Lungu de la „Puterea Dragostei” este noua concurentă a emisiunii de la Kanal D. Blondina a reușit să creeze controverse încă de la intrarea în casă.

Georgiana Balaban,

Maria de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maria de la „ Puterea Dragostei ” este o tânără, în vârstă de 26 de ani, din Chișinău. Ea locuiește la Londra și a transmis că este fashion designer. Știrilekanald.ro a intrat în posesia unor imagini cu blondina de înainte de a deveni cunoscută. Maria era o tânără veselă ca și acum, însă avea un alt stil vestimentar.

Noua concurentă de la Kanal D a pășit în cadrul show-ului TV cu un secret la pachet. Maria și-a ascuns numele real și anume Marcela Lungu. Cristi Marinescu a intrat imediat în conflict cu tânăra și i-a zis că sigur a venit în emisiune ca să-l denigreze. „De ce ai venit tu aici? Cred ca așa cum au venit si altele și tu ai un scop.

O cunoști pe Romina (n.red. fata despre care Marinescu a spus că a venit cu scopul de a-l provoca)?", a zis Marinescu.

Cristian Comănici de la „Puterea Dragostei” a reacționat și el. El a întrebat-o pe Maria dacă nu cumva a inventat povestea pe care a spus-o la intrarea ei in casă. Mai exact, Maria a spus că are 26 de ani, că este din Chişinău, dar că locuieşte la Londra, unde este fashion designer.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Maria Lungu de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Maria de la „Puterea Dragostei”- ținta conflictelor în casa iubirii

Maria Lungu a intrat în conflict încă de la intrarea în casă. După discuțiile aprinse cu băieții, ea a intrat în controverse cu fetele. A început dicuțiile cu Andrada, apoi a pornit un război aprig cu Aya de la „ Puterea Dragostei ”.

Maria- noua concurentă PD. [Sursa foto: Instagram]

Maria își caută acum jumătatea. Dacă la începutul intrării în emisiune ea a dansat cu Cristian Comănici, acum blondina și-a îndreptat atenția asupra altor băieți. Rămâne de văzut cu cine va forma Maria o relație.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 25 noiembrie –A doua parte- VIDEO. Alex a făcut-o pe Andrada să plângă cu lacrimi amare!

Citeste si: Cum arăta Andreea Georgiana de la „Puterea Dragostei” înainte de a participa în cadrul show-ului televizat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI