„Nu am cum sa comentez, ci doar sa confirm. Pentru mine, Maria ramane mama copilului meu. Mai multe de atat nu sunt de comentat. Eu nu cred ca am disponibilitatea de a comenta alegerile politice ale Mariei. Pentru mine, Maria ramane fosta sotie si mama fiului meu. Voi avea grija sa-i fie bine atat ei, cat si copilului. Sunt lucruri de nuanta – adevarul e intotdeauna la mijloc…

Am avut o casnicie sau o relatie cu mult timp inainte sa se produca casatoria… Este o custodie comuna, doar ca domiciliul copilului e la mama. Nu am avut ce sa impartim, pentru noi lucrurile sunt foarte simple. E alegerea Mariei ce declaratii va face, nu vreau sa duc discutia in acest sens… Nu regret nimic din mariajul cu Maria si o sa uit tot ce a fost negativ”, a explicat Bogdan Diaconu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

Maria Olaru a socat o tara intreaga cu cartea sa

In 2016, Maria Olaru, fosta gimnasta a facut dezvaluiri cutremuratoare in cartea sa. Sportiva a povestit cum era batuta de antreniorii sai, Octavian Bellu si Mariana Bitang. Cei doi, au avut o reactie incredibila in urma acuzatiilor si marturisesc ca sunt dezamagiti de ceea ce se spune. Declaratiile facute de Maria au creat creat diverse reactii. 

Multipla campioana olimpica mondiala si europeana la gimnastica Maria Olaru s-a casatorit pe 5 iulie 2015 religios, cu deputatul Bogdan Diaconu, cei doi spunand DA in fata lui Dumnezeu la Biserica Casin din Capitala. Nasii celor doi au fost cea mai buna prietena a Mariei, tot o mare gimnasta, Lavinia Milosovici impreuna cu sotul sau.
Bogdan si Maria au impreuna un baietel, Mihail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si