Maria era studenta la Facultatea de Drept si era admirata de toti colegii si prietenii, fiind considerate cea mai frumoasa studenta, insa destinul a fost mult rpea dur cu ea.

Nervos ca Maria a intarziat la intalnire, iubitul furios a trecut pe culoarea rosie la semafor si a intrat cu masina in SUV. Barbatul a scapat fara nico rana, insa tanara  a stat 10 zile in coma, iar leziunile suferite au marcat-o pe viata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

“Dupa accident, el a venit doar o singura data sa ma vada. Am aflat ca a declarat ca nu este el singurul vinovat, eu fiind la fel de vinovata. Nu a regretat nimic, nu si-a cerut iertare, sunt dezgustata de comportamentul lui.

Dupa accident, toti prietenii mei au uitat de mine. Faptul ca mi-am pierdut vederea a fost cel mai dificil, mi-am pierdut independenta, am mereu nevoie de ajutor”, a declarat victima.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si