Marian se va întoarce cel mai probabil în România. Bărbatul în vârstă de 46 de ani se va odihni în țara sa natală, după ce s-a stins din viață într-o tragedie la locul de muncă.  „Cred că se va întoarce acolo pentru că în România Marian o mai are pe mama lui, o femeie foarte dulce”, a declarat Mariana.

Citește și: Vasile este cel mai norocos român din diaspora. A câștigat marele premiu al tombolei de Crăciun din Spania

Ana Maria, cunoscută sub numele de Alina în comunitatea românească, iubita lui Marian, și-a luat un rămas bun sfâșietor pe pagina de Facebook.   „Alina și Marian au fost oameni buni și muncitori”, a mai spus Mariana.   „Ea, de exemplu, lucrează foarte mult ca îngrijitoare”.

Marian s-a stins din viață după ce a căzut în gol de pe acoperiș

Comunitatea de români stabilită în Massa din Italia este încă zguduită de ceea ce s-a întâmplat. Marian a căzut în gol de la o înălțime de cinci metri, luni, 19 decembrie 2022, la orele dimineții, de pe acoperișul unei clădiri de locuințe la care lucra. Imobilul este înconjurat de schele, iar pe panoul de șantier scrie că acolo se lucrează pentru a face clădirea mai eficientă energetic și lucrări de întreținere extraordinare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Tragedie într-o familie din Marea Britanie. Tatăl și-a găsit cei doi copii uciși chiar de mama lor

Oamenii legii nu au stabilit în ce circumstanțe s-a produs tragedia. Ancheta este încă în desfășurare. Parchetul va fi cel care va face lumină asupra incidentului. Va fi necesar să se înțeleagă, de exemplu, dacă Marian a fost sau nu legat de cablul de siguranță care este obligatoriu atunci când se lucrează la înălțime. Și românul era pe acoperiș.

Pe trupul neînsuflețit al românului în vârstă de 46 de ani se va face o autopsie și apoi va fi restituit familiei pentru a-i face o înmormântare creștinească.

Citește și: Povestea Mădălinei, o româncă din Italia care a dat lovitura. Cât câștigă lunar după ce a renunțat la jobul de ospătăriță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si