Emisiunea “În oglindă” ne oferă sâmbătă, de la ora 23:30, la Kanal D2, un interviu impresionant cu unul dintre cei mai optimiști oameni, celebrul hairstylist român Marian Căpeț. Marian Căpeț, devenit Capet, încă din vremea când nu existau diacritice în mediul online, acolo unde acesta este extrem de cunoscut, ne dezvăluie detalii importante din viața să, parcursul pe care l-a avut de mic copil și până la ceea ce a devenit astăzi.

“Pozitivitatea pe care o am în online, o am tot timpul…”, își începe dezvăluirile Marian Căpeț, la “În oglindă”.

Marian Căpeț spune că a fost un copil deosebit, de mic, și mărturisește că și-a dorit, cu ardoare să-i semene tatălui său.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

“Am fost un copil deosebit, deoarece părinții mei m-au văzut deosebit și m-au făcut să mă simt așa și acest umor pe care îl vedeți (prin postările acestuia în mediul online – n.r.) îl moștenesc de la tatăl meu.

(…)Eu mi-am dorit să fiu că tatăl meu, pentru că el oriunde se duce este sufletul petrecerii (…)”, spune acesta.

Ce anume îi lipsește astăzi lui Marian Căpeț și ce înseamnă succesul pentru celebrul hairstylist, ne dezvăluie chiar acesta, în cadrul interviului “În oglindă”, la Kanal D2.

“Mi-am dorit să ajung în punctul în care sunt acum, sunt foarte mândru, dar îmi lipsesc foarte mult valorile pe care le aveam în copilărie, nu ale mele, ci ale societății în care trăiesc.

(…) Pentru mine succes a fost și este fiecare zi, pentru că am reușit să plec de acasă și să fac ceva pe cont propriu. (…) Ceea ce trăiesc în momentul de față, în proporție de 80%, este o proiecție a minții mele”, mărturisește Marian Căpeț, la “În oglindă”

Nu ratați interviul impresionant cu Marian Căpeț, la emisiunea “În oglindă”, sâmbătă, de la ora 23:30, la Kanal D2.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si