Close sidebar
Close sidebar

Marian Godină a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins cu 113 km/h în localitate! Cum s-a apărat el în fața polițiștilor!

Poliţistul Marian Godină a fost prins cu 113 km/h în localitate şi a rămas fără permis. Acesta se întorcea din concediu şi a povestit pe blogul său cum s-a petrecut totul.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marian Godină venea din Republica Moldova, de la Chişinău, din vacanţă. În Covasna a apăsat pedala de acceleraţie şi ce a urmat a povestit singur.

"Drumul era destul de aglomerat și anevoios și nu mai aveam răbdare să ajung odată acasă. Eram deja în județul Covasna, drumul era acum foarte liber și waze-ul îmi mai arăta că mai avem cam o oră până acasă.

Același waze mi-arăta și că este poliție, motiv pentru care m-am uitat în bord să văd ce viteză am. N-am apucat, pentru că am văzut venind din față, din spatele unei combine de treierat, un mcv de poliție care a început să-mi facă flash-uri și a aprins girofarurile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

M-am uitat spre Georgiana și i-am zis că pe mine mă opresc. Am oprit cât de repede pe dreapta, iar Loganul a întors și a oprit în spatele meu. Știam că aveam în jur de 100, dar nu știam dacă intrasem sau nu în vreo localitate și nici peisajul nu mă ajuta să-mi dau seama.

N-am văzut dacă polițistul avea sau nu caschetă pe cap, dar l-am auzit când s-a prezentat și mi-a cerut actele. I le-am dat și m-a întrebat dacă știu de ce m-a oprit.", a povestit Godină.

Poliţistul mai spune că a aflat că avea 113 km/h şi era în localitate, moment în care l-a întrebat pe poliţist dacă lasă acolo permisul, sau poate pleca cu el.

Godină a vrut să plătească pe loc amenda de 652,5 lei, dar povesteşte că s-a căutat în portofel şi în buzunare şi nu avea la el decât 603 lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI