Close sidebar
Close sidebar

Marian Godina ataca din nou Jandarmeria! "Chiar nu e nimeni cu cap pe la voi?"

Marian Godina a avut o noua interventie critica la adresa Jandarmeriei, dupa violentele din Piata Victoriei.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Jandarmeriea Romana a incercat sa explice ce s-a intamplat in Piata Victoriei pe 10 august din propria perspectiva, printr-un filmulet postat pe contul de socializare al institutiei. Conform variantei oferite de Jandarmerie, multimea a provocat incontinuu fortele de ordine, iar agresiunea acestora pur si simplu nu a existat.

Marian Godina a reactionat din nou dur la adresa Jandarmeriei, considerand ca postarea unui astfel de film nu face decat sa afecteze si mai mult imaginea institutiei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Nuuu! Chiar nu e nimeni cu cap pe acolo pe la voi? Mergeti din gafe in gafe! Opriti-va, nu perseverati!", le-a scris Godina jandarmilor pe pagina acestora de socializare.

Marian Godina a avut si saptamana trecuta o postare critica legata de violenta nejustificata a jandarmilor din seara de 10 august, lucru care i-a adus mai multe injuraturi din partea unor angajati ai Ministerului de Interne, care considera ca politistul ar fi trebuit sa se abtina de la comentarii referitoare la colegii sai.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI