Close sidebar
Close sidebar

Marian Godina prezinta imagini in care politistul lovit de Cristian Boureanu ii da acestuia un pumn: "Bravo, colegutule! Asa trebuia raspuns"

Politistul Marian Godina a postat pe contul sau de Facebook imagini in care politistul lovit de Cristian Boureanu riposteaza si ii da acestuia un pumn, comentariul lui Godina fiind ca reactia colegului sau a fost "proportionala si corecta" si ca "asa trebuia raspuns".

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Pentru cei care spuneau ca politistul nu a avut nicio reactie si ca a fost prea bland. Urmariti finalul. A avut reactie sau nu? Eu zic ca a fost o reactie proportionala si corecta. Mie, unul, mi-a facut ziua mai frumoasa. Bravo, colegule! Asa trebuia raspuns!", scrie Godina, postand imagini din seara incidentului in care a fost implicat fostul parlamentar Boureanu.

In imagini se vede cum, dupa ce este lovit in zona inghinala de Cristian Boureanu, politistul il loveste pe acesta in zona fetei.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv sambata, pentru ultraj, dupa ce, in 9 iunie, a insultat si lovit politisti care au oprit in trafic masina in care se afla ca pasager. El a fost audiat timp de opt ore si, potrivit unor surse, ar fi invocat stari de amnezie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Procurorii mentionau in referatul cu propunerea de arestare a lui Boureanu ca vineri, in jurul orei 01:30, masina in care fostul deputat se afla ca pasager, pe locul din dreapta-fata, a fost oprita in trafic de un echipaj de politie rutiera pe bulevardul Aviatorilor, in zona restaurantului Pescarus.

Potrivit procurorilor, Cristian Boureanu "s-a manifestat violent la momentul solicitarii documentelor de identitate de catre un agent de politie din cadrul DGPMB – Brigada Rutiera, in sensul ca l-a amenintat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt camasa uniformei de serviciu si l-a lovit cu genunchiul

in zona inghinala, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale".

Cristian Boureanu a fost dus la audieri vineri, in jurul orei 16.00, dupa ce a fost externat de la Spitalul "Floreasca" din Capitala, unde a fost dus in noaptea de joi spre vineri, avand un traumatism cranio-cerebral si o fractura de sinus maxilar, afirmau surse medicale.

De asemenea, la Spitalul "Floreasca" a ajuns si un politist implicat in incident, care insa nu a necesitat internarea.

Conform unor imagini difuzate de Antena 3, Boureanu ii face prosti pe politistii de la Politia Rutiera care l-au oprit in trafic si ii cere prietenei sale sa il filmeze in timp ce il loveste pe unul dintre ei si ii ameninta pe acestia cu formule precum: "Te las fara pensie" si "iti sparg fata".

Politistii au sustinut ca Boureanu, care s-ar fi aflat in stare de ebrietate, a fost dus la Spitalul Floreasca dupa ce i s-ar fi facut rau in timpul audierilor, el fiind transportat la unitatea medicala cu o ambulanta SMURD.
Cristian Boureanu a mai fost implicat intr-un incident in septembrie 2016, cand si-a batut fiica pe strada, fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI