Politistul brasovean Marian Godina a devenit celebru datorita textelor publicate pe facebook, iar in februarie 2016, datorita popularitatii acestora, a scos o carte, intitulata „Flash-uri din sens opus”, care contine cele mai reprezentative scrieri ale sale. In ultima sa declaratie de avere, Godina a trecut si suma incasata de la editura care a publicat cartea, suma fiind de 302.875 de lei, adica aproximativ 65.000 de euro.

Un alt personaj celebru, presedintele Klaus Iohannis, si-a trecut si el in declaratiile de avere banii incasati din comecializarea cartilor sale autobiografice, „Pas cu pas” si „Primul pas”, care au aparut dupa la sfarsitul lui 2014, anul in care a fost ales in cea mai inalta functie in stat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Din documente reiese ca Iohannis a incasat 82.844 de lei in 2015, din drepturi de autor primite de la editura, si 34.654 de lei in 2016, ceea ce inseamna ca, in total, presedintele a incasat 117.498 de lei pentru cartile sale, o suma de aproape trei ori mai mica decat cea primita de Godina pentru volumul „Flash-uri din sens opus”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si