In stilul sau caracteristic, Marian Godina desfiinteaza aceste trucuri cu care soferii spera sa ii pacaleasca pe politisti, dandu-le tototata sfaturi despre cum ar putea sa castige indulgenta agentilor de politie.

"Am dat câteva mii de amenzi în cei noua ani de când lucrez la Poliţia Rutiera Brasov (de aici si numarul mic de aprecieri pe pagina ale brasovenilor:))) si cam tot atâtea avertismente scrise sau doar verbale.

Diferenţa dintre amenda si avertisment au facut-o întotdeauna atitudinea conducatorului auto si gravitatea faptei", scrie Godina.

„E dreptul tau ca poliţistul sa îţi spuna motivul opririi, dar eu daca as fi oprit pentru ca vorbeam la telefon, ultimul lucru pe care l-as face ar fi sa întreb “da’ de ce m-ai oprit?”. Nu da bine sa faci pe prostul iar asta sigur îl va deranja pe poliţist. Asadar, o replica mult mai buna ar fi “stiu de ce m-ati oprit”. Aceasta merge la fix cu un zâmbet, indiferent de sex si vârsta. Deja porniţi cu un avantaj si calea spre un avertisment va este deschisa”, scrie Godina pe Facebook.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cum va puteti mari sansele sa scapati doar cu o amenda? Raspunsul vine chiar de la celebrul politist: "purtaţi-vă respectuos". "În final, am să vă dau sfatul care sigur vă va scăpa întotdeuna de amendă: respectaţi legea!". Un alt  lucru e sigur.

Scapati de amenda daca o platiti, incheie politistul postarea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si