Close sidebar
Close sidebar

Marian Godina te invata "cum sa scapi de amenzile de circulatie". Sfatul politistul care te va salva intodeauna

Marian Godina a atras atentia cu o noua postare pe pagina lui de Facebook, intitulata „Cum sa scapi de amenzile de circulatie”. Celebrul politist comenteaza numeroasele sfaturi aparute in mediul online pe care conducatorii auto chiar le pun in practica, dar care, de multe ori sunt doar "aberatii".

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In stilul sau caracteristic, Marian Godina desfiinteaza aceste trucuri cu care soferii spera sa ii pacaleasca pe politisti, dandu-le tototata sfaturi despre cum ar putea sa castige indulgenta agentilor de politie.

"Am dat câteva mii de amenzi în cei noua ani de când lucrez la Poliţia Rutiera Brasov (de aici si numarul mic de aprecieri pe pagina ale brasovenilor:))) si cam tot atâtea avertismente scrise sau doar verbale. Diferenţa dintre amenda si avertisment au facut-o întotdeauna atitudinea conducatorului auto si gravitatea faptei", scrie Godina.

„E dreptul tau ca poliţistul sa îţi spuna motivul opririi, dar eu daca as fi oprit pentru ca vorbeam la telefon, ultimul lucru pe care l-as face ar fi sa întreb “da’ de ce m-ai oprit?”. Nu da bine sa faci pe prostul iar asta sigur îl va deranja pe poliţist.

Asadar, o replica mult mai buna ar fi “stiu de ce m-ati oprit”. Aceasta merge la fix cu un zâmbet, indiferent de sex si vârsta. Deja porniţi cu un avantaj si calea spre un avertisment va este deschisa”, scrie Godina pe Facebook.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Cum va puteti mari sansele sa scapati doar cu o amenda? Raspunsul vine chiar de la celebrul politist: "purtaţi-vă respectuos". "În final, am să vă dau sfatul care sigur vă va scăpa întotdeuna de amendă: respectaţi legea!". Un alt  lucru e sigur.

Scapati de amenda daca o platiti, incheie politistul postarea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI