Close sidebar
Close sidebar

Marian Munteanu a reaparut brusc in lumea politica, in primavara, a fost candidat pentru cateva zile, si a disparut din nou! Ce face fostul lider al studentilor cand nu e in centrul atentiei

Marian Munteanu a fost liderul studentilor de la Universitate in 1990, apoi putina lume s-a mai interesat de soarta lui. A revenit in primavara acestui an ca si candidat din partea PNL la functia de primar al Capitalei. Doar pentru cateva zile, pentru ca liberalii s-au razgandit si i-au retras candidatura.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nici nu a apucat lumea sa se dezmeticeasca bine ce se intampla ca Marian Munteanu disparuse din nou de pe scena publica.

Unde se refugiaza Marian Munteanu? Desi are un apartament si o casa in Bucuresti si preda la Universitate, Munteanu isi petrece mare parte din timp la munte. Acolo, pe langa Breaza, fratele sau are o casa, iar fostul lider al studentilor si-a injghebat si o mica gospodarie, unde creste o vaca si cativa caini.

Marian Munteanu, la casa de la Breaza, acolo unde creste animale

Marian Munteanu spune ca nu-i place sa fie in centrul atentiei si ca are o viata simpla. Nici nu are nevoie de prea multe, spune el: este casatorit, dar nu are copii.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

In cele cateva zile in care a fost candidat la Primaria Capitalei, Marian Munteanu si-a facut publica si averea: o casa, un apartament si actiuni la doua firme de resurse umane.

"Firma de baza e de resurse umane. Eu, fiind de specializare etnolog-antropolog, m-am orientat spre acest domeniu al recrutarii si plasarii oamenilor competenti si am prestat aceste servicii- nu eu, firma a prestat aceste servicii- pentru angajatori, pentru firme", a marturisit Munteanu intr-un inteviu TV.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI