Close sidebar
Close sidebar

Marian Oprişan, după alegeri: PSD nu merita să i se întâmple asta

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, luni, că „PSD a făcut multe lucruri bune pentru români şi pentru România şi nu merita să i se întâmple asta”.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„O să continue idealul social-democrat pentru că PSD a făcut multe lucruri bune pentru români şi pentru România şi nu merita să i se întâmple asta”, a declarat, luni, la sosirea la şedinţa PSD convocată după condamnarea lui Livu Dragnea, informeaza news.ro.

Întrebat dacă va fi succesorul lui Liviu Dragnea la şefia partidului, Oprişan a spus: ”Nu mai fac niciun comentariu”.

Duminică seară, Marian Oprişan i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, spunând că acesta a reuşit să compromită încrederea covârşitoare acordată de români în 2016 şi a trădat aşteptările alegătorilor partidului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

PNL se situează pe primul loc în urma alegerilor europarlamentare, conform rezultatelor parţiale prezentate luni de Biroul Electoral Central.

Până la ora 14.27, Biroul Electoral Central a centralizat 4.113.238 de buletine de vot ajunse fizic la BEC.

Conform acestora, la alegerile europarlamentare, PNL a obţinut 26,95%, PSD- 23,44%, iar Alianţa 2020 USR PLUS- 20,08%.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI