Close sidebar
Close sidebar

Marian Rosca, soferul de TIR mort in tragedia de la Genova, a vorbit cu iubita cu jumatate de ora inaintea tragediei

Marian Rosca, soferul de TIR mort pe viaductul prabusit din Italia, a vorbit cu iubita lui cu doar o jumatate de ora inainte de tragedie. Cei doi planuiau sa se casatoreasca, iar Marian voia sa se intoarca acasa, pentru ca mama lui avea probleme de sanatate.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marian Rosca era sofer de TIR pentru o firma din Franta, iar in toamna planuia sa se casatoreasca si sa revina acasa, intr-o localitate din Gorj. N-a mai apucat insa pentru ca a avut nesansa sa se afle pe viaductul Morandi, cand acesta s-a prabusit. A fost recuperat de salvatori, initial a fost declarat decedat in urma unei confuzii dar apoi identitatea lui a fost stabilita si a zacut mai multe zile in coma la spital. In cele din urma, sambata seara, medicii au anuntat ca si-a dat sfarsitul.

Iubita lui Marian, cu care urma sa se casatoreasca, a vorbit cu el la telefon cu jumatate de ora inaintea tragediei, a povestit ea pentru cotidianul 'Le Parisien'.

"M-a sunat, m-a intrebat daca totul e bine acasa. I-am zis ca asa e si ca mi se pare, din voce, ca ar avea probleme.

Mi-a zis ca nu se simte bine, ca e in Italia si ca traverseaza o furtuna violenta", a spus Aurelia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Consulatul Romaniei din Italia a anuntat ca se va ocupa de repatrierea trupului.

 

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI