Close sidebar
Close sidebar

Marian s-a stins din viață în apele din Italia. Tânărul român avea 17 ani

Marian Postolache în vârstă de numai 17 ani avea toată viața înainte. Tânărul și-a găsit sfârșitul mod tragic în sâmbătă după-amiază, pe 12 august 2023, după ce s-a înecat în apele mării.

Madalina Grigore,

Marian s-a stins din viață în apele din Italia. Tânărul român avea 17 ani

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit  Foggia Today, tânărul român era pe plaja Mirage din Foggia, orașul italian din provincia cu același nume din Puglia, în momentul în care a dispărut la un moment dat sub valuri.

Marian s-a stins din viață în apele din Italia. Tânărul român avea 17 ani

Echipajele de salvare au intervenit imediat la fața locului, alertate de persoanele care erau împreună cu Marian pe malul mării, și au fost demarate căutările în apă.

După aproximativ o oră de căutări, trupul tânărului român de 17 ani a fost găsit în mare, fără viață. Adus la mal echipajele de salvare de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe adolescent, din nefericire.

Marian provenea din România și era stabilit cu familia sa la Foggia. La aflarea veștii, mama tânărului a început să se simtă rău la aflarea veștii că a murit. Femeia a fost la un pas de a face infarct, spune sursa citată, potrivit Rotalianul.ro.

Român găsit înecat de autoritățile italiene. A mers la pecuit, dar pasiunea i-a adus sfârșitul

O zi la pescuit s-a încheiat într-un mod tragic pentru un român.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost dat dispărut de familie după ce nu s-a mai întors de acasă după o zi de pescuit. Din nefericire, autoritățile au găsit trupul bărbatuluiu, fără viață, în lacul Temo, din Italia.

Sfârșit tragic adus de pasiunea pentru pescuit. Un bărbat  a murit înecat  în timp ce se afla la pescuit, pe lacul Temo, în Italia.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Autoritățile au găsit trupul fără viață al bărbatului și au dat vestea tristă familiei, care sperau la un alt deznodământ.

Pasiunea i-a adus sfârșitul unui român

Un bărbat român, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit fără suflare, în lacul Temo din Italia.

Bărbatul se afla la pescuit împreună cu un prieten. Acesta a decis să facă scufundări în lac, pentru a se răcori, dar a sfârșit tragic.

Potrivit însoțitorului său, acesta nu a mai ieșit la suprafața. Panicat, prietenul bărbatului a apelat autoritățile care au acționat imediat.

Mai multe echipaje de pompieri și carabinieri au sosit la locul incidentului și au început căutările.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Din păcate, bărbatul a fost găsit fără suflare.

În prezent, autoritățile încearcă să reconstituie ultimele momente de viață ale bărbatului pentru a stabili circumstanțele exacte ale dispariției sale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI