Gemenii din Târgu Jiu, dați dispăruți de propria mamă în urmă cu patru zile, au fost găsiți. 

Potrivit primelor informații, Marian și Gheorghe au fost identificați în Arad.

Gemenii dispăruți din Târgu Jiu, găsiți la Arad

Marian și Gheorghe au fost găsiți la patru zile după ce au dispărut fără urmă. Cei doi frați au plecat de acasă cu suma de 1.000

de euro, iar după ce au terminat orele, au dispărut.

Gemenii au fost văzuți ultima dată în gara din Craiova. Au fost zile tensionate pentru familia celor doi frați, dar și pentru autorități.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Astăzi, Marian și Gheorghe au fost găsiți în Arad. Potrivit primelor informații, gemenii se aflau într-o garsonieră închiriată în regim hotelier. Proprietarul garsonierei i-a sunat pe părinții celor doi, care s-au deplsat la locația indicată. Părinții gemenilor au intrat în garsonieră însoțiți de polițiștii. Împreună, aceștia i-au convins pe gemeni să se întoarcă acasă. 

Citește și: Detalii șocante despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Cu cine au vorbit Marian și Gheorghe înainte de a pleca fără urmă? Adevărul spus de mama minorilor: "I-a certat. Nu pot spune că au plecat din senin"

"Cei doi minori de 15 ani, dați dispăruți au fost identificați pe raza municipiului Arad de polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad.

Alături de polițiști, în locația unde au fost identificați cei doi minori au fost și părinții copiilor.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul D.O.S

- S.O.S. Gorj și B.O.S. Dolj.

Reamintim faptul că, la data de 17 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, cei doi copii ai săi, Tăbuși Marian și Tăbuși Gheorghe, ambii de 15 ani, după finalizarea programului școlar la liceu, nu au mai revenit la adresa de domiciliu.

Din primele verificări s-a stabilit că plecarea a fost voluntară, iar minorii nu sunt cunoscuți cu plecări repetate de la domiciliu", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si