Gigi Becali a fost impresionat de povestea de viata a lui Marian. A ramas singur pe lume dupa ce tatal lui s-a spanzurat, mama l-a abandonat si bunica lui a murit. Latifundiarul s-a oferit sa il ajute, iar acum tanarul sta in casa pe care i-a dat-o el.

"Este un copil bun, a fost lovit de multe nenorociri, insa nu si-a pierdut speranta. Tutela baiatului o are preotul satului, iar Marian este dascal la biserica.

Este un baiat foarte credincios, la fel ca si Gigi Becali. Invata bine, este la o scoala de meserii si vrea sa dea la facultate", au declarat reprezentantii primariei din Breaza, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Sa-i dea Dumnezeu sanatate, ma bucur ca este credincios. Il ajut in continuare cu tot ce are nevoie, n-o sa-mi iau mana de pe el", a spus milionarul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si