Close sidebar
Close sidebar

Marian Ursea, copilul ajutat de Becali, invata la o scoala profesionala din Buzau si este dascal la biserica. Gigi Becali: "Nu o sa-mi iau mana de pe el"

Marian Ursea, tanarul din Breaza de Buzau pe care Gigi Becali l-a numit fiu adoptiv, il face mandru pe latifundiar. Dupa o viata grea, tanarul este la un liceu de meserii si dascal la biserica din sat.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Gigi Becali a fost impresionat de povestea de viata a lui Marian. A ramas singur pe lume dupa ce tatal lui s-a spanzurat, mama l-a abandonat si bunica lui a murit. Latifundiarul s-a oferit sa il ajute, iar acum tanarul sta in casa pe care i-a dat-o el.

"Este un copil bun, a fost lovit de multe nenorociri, insa nu si-a pierdut speranta. Tutela baiatului o are preotul satului, iar Marian este dascal la biserica. Este un baiat foarte credincios, la fel ca si Gigi Becali. Invata bine, este la o scoala de meserii si vrea sa dea la facultate", au declarat reprezentantii primariei din Breaza, potrivit cancan.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"Sa-i dea Dumnezeu sanatate, ma bucur ca este credincios. Il ajut in continuare cu tot ce are nevoie, n-o sa-mi iau mana de pe el", a spus milionarul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI