L-am gasit astazi pe Marian Vanghelie pe holurile Tribunalului Bucuresti. Judecat intr-un dosar de coruptie, a facut tot posibilul sa uite de scandalul cu bona filipineza.

"Nu prejudicial este important. Gestul!"

Nici sotia lui Marian Vanghelie nu se arata, chiar in momentul in care a constatat furtul, prea deranjata de paguba.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pana acum, nici politistii n-au reusit sa avanseze prea mult cu cercetarile. Din primele informatii, ar fi vorba de un prejudiciu de 20 de mii de euro. Totusi, surse din cadrul anchetatorilor spun ca nici pana acum nu s-a facut cercetarea la fata locului, in vila lui Vanghelie.

Familia Mizil-Vanghelie a angajat mai multe bone din afara tarii, majoritatea din Filipine. Acum spun ca au descoperit dovezi despre o retea pusa pe faradelegi.

Bona acuzata se apara prin intermediul reprezentantului comunitatii filipineze din Romania. Femeia spune ca acuzatiile sunt mincinoase si ca intreg scandalul ar fi fost inscenat!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si