Close sidebar
Close sidebar

Marian Vanghelie vorbeste despre scandalul cu bona filipineza care l-a jefuit

Prima ieşire a lui Marian Vanghelie după scandalul furtului de bijuterii nu face decît să adancească misterul! Vă vine sau nu să credeţi, fostul primar nu plange după pagubă, ci este deranjat mai degrabă, de gestul incalificabil al fostei sale angajate.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

L-am gasit astazi pe Marian Vanghelie pe holurile Tribunalului Bucuresti. Judecat intr-un dosar de coruptie, a facut tot posibilul sa uite de scandalul cu bona filipineza.

"Nu prejudicial este important. Gestul!"

Nici sotia lui Marian Vanghelie nu se arata, chiar in momentul in care a constatat furtul, prea deranjata de paguba.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Pana acum, nici politistii n-au reusit sa avanseze prea mult cu cercetarile. Din primele informatii, ar fi vorba de un prejudiciu de 20 de mii de euro. Totusi, surse din cadrul anchetatorilor spun ca nici pana acum nu s-a facut cercetarea la fata locului, in vila lui Vanghelie.

Familia Mizil-Vanghelie a angajat mai multe bone din afara tarii, majoritatea din Filipine. Acum spun ca au descoperit dovezi despre o retea pusa pe faradelegi.

Bona acuzata se apara prin intermediul reprezentantului comunitatii filipineze din Romania. Femeia spune ca acuzatiile sunt mincinoase si ca intreg scandalul ar fi fost inscenat!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI