Close sidebar
Close sidebar

Mariana a fost ucisă de iubit. Motivul incredibil pentru care a recurs la gestul extrem

Alexandru Ștefan Rusu, tânărul care şi-a ucis viitoarea soţie cu 34 de lovituri de cuţit pentru că a refuzat un joc erotic, a fost condamnat și pentru tentativă de viol, după ce a agresat o tânără martoră la crima din Ploieşti.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

În ziua tragediei, Alexandru Ştefan Rusu şi iubita lui, o femeie în vârstă de 36 de ani, mama a doi băieţi minori, au organizat o mică petrecere la care au invitat două prietene.

Citeste si: Buzău: un tânăr militar a fost găsit mort după ce s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc

Spre miezul nopţii, pe fondul consumului excesiv de alcool, Rusu a început să facă avansuri celor două tinere invitate şi i-a propus iubitei să participe la un joc erotic în grup. Pentru că cele trei femei l-au refuzat, bărbatul a devenit agresiv, iar în cele din urmă și-a omorât viitoarea soție.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pentru această faptă, Alexenadru Ştefan Rusu a fost condamnat definitiv la 22 de ani de închisoare. La această pedeapsă, însă, se adaugă acum încă 6ani, pentru tentativa de viol.

Citeste si: El este românul care a îngrozit Belgia. A violat și a ucis o femeie cu bestialitate

Conform procedurilor, cele două pedepse se contopesc, astfel că în final criminalul din Mihai Bravu are de executat 24 de ani de închisoare. 

Citeste si: Descoperire macabră în Italia. Un român, găsit mumificat în sistemul de aerisire al unui spital

Potrivit  ziarulincomod.ro, Rusu a contestat decizia Judecătoriei Ploiești., astfel că magistraţii Curţii de Apel vor fi cei care vor da sentința finală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI