O mare de lacrimi a lăsat în urmă ei o femeie de 45 de ani din Brașov care și-a pierdut viața în sala de operație. Mariana era diagnosticată cu o tumoare ovariană și urmă să fie operată. Imediat după anestezia generală, însă, inima femeii s-a oprit și nu a mai vrut să pornească. Poliția încearcă acum să facă lumina în acest caz, în timp ce soțul și copila de 13 ani a femeii sunt ravasiti de durere. 

Pe șapte ianuarie, Mariana a ajuns la Maternitatea din Brașov pentru o operație care nu părea să fie complicată, spun medicii. Lupta de câteva luni cu o boală de care spera să scape.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Marți dimineață, femeia de 45 de ani a fost dusă în sala de operație. Specialiștii au început anestezia generală, dar la câteva secunde după administrarea substanțelor, ceva s-a întâmplat.

Vestea a venit că un trăznet pentru soțul Marianei, dar și pentru fetiță lor de 13 ani. Familia femeii crede că nu i s-au făcut toate analizele înainte de anestezia generală, în timp ce reprezentanții maternității Brașov spun că au procedat că la carte.

Din păcate, cuvintele medicilor nu s-au mai adeverit. Femeia parcă și-a prevestit moartea. Acum, poliția a deschis o anchetă pentru a scoate la lumina adevărul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si