Close sidebar
Close sidebar

Mariana Cojocaru, de la inginerie la calugarii budhisti, dupa ce a stat de vorba cu Dumnezeu in timp ce era in coma! Povestea fabuloasa a celui mai cunoscut astrolog roman

Mariana Cojocaru este cel mai cunoscut astrolog roman.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe Mariana Cojocaru o vezi in fiecare zi la televizor, insa putina lume stie cu adevarat cine este. Nascuta la Buhusti in urma cu 50 de ani, Mariana Cojocaru este nu doar astrolog ci si numerolog, psiholog, specialist in marketing si doctor in... genetica medicala.

Mariana este la baza inginer tehnolog, ea fiind absolventa a Intitutului Politehnic din Bacau (in 1998). A lucrat o vreme in industria constructiilor de masini, insa in 1999 a plecat in Tailanda, pentru a studia astrologia karmica, dupa ce a avut o revelatie, in timp ce se afla in moarte clinica, dupa un accident auto.

Astrolog Mariana Cojocaru: "Cuiul tetierei mi-a intrat in fata"

„Am fost in coma la spital mai mult de 4 ore. Atunci am comunicat cu Dumnezeu.

Totul a pornit de la Eclipsa Totala de Soare din 1999. Eram cu niste prieteni si ne intorceam de la aniversarea unui amic de la Iasi. Masina in care ma aflam a alunecat, a patinat, intr-o curba foarte periculoasa. Dupa ce masina a intrat direct intr-un copac, cuiul tetierei scaunului din dreapta mi-a intrat direct in fata. Stateam pe bancheta din spate(...). Dupa accidentul de masina am fost in coma la spital mai mult de 4 ore.
Atunci am comunicat ce Dumnezeu. Ma aflam undeva la granita dintre viata si moarte. Cand mi-am revenit, am stiut din start ce tebuie sa fac: sa devin astrolog, numerolog si psiholog”,
a povestit Mariana Cojocaru.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„In Thailanda am patruns tainele karmice, am urmarit spiritul eliberat de suferinta calugarilor budhisti prin meditatie, am descoperit taina mantrelor, incantatiile, am inteles importanta comunicarii mele cu natura”, spune Mariana Cojocaru.

A locuit 4 ani in Thailanda, dupa care a revenit in tara si si-a luat diploma in psihologie. Ulterior, a furmat cursurile Universitatii de Farmacie „carol Davila” din Bucuresti, avand specializare docotrala in genetica medicala.

Din 2004, Mariana Cojocaru a inceput sa apara la televizor, fiind invitata in calitate de astrolog. In paralel, ea si-a deschis si un site pe internet, unde a inceput sa-si ofere serviciile de astrolog si numerolog.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI