Close sidebar
Close sidebar

Mariana de la Puterea dragostei, declarații șocante despre viața ei intimă: ”Nu te culca cu niciun băiat că...”

Mariana de la Puterea dragostei a făcut declarații uluitoare despre viața ei intimă. Concurenta în vârstă de 27 de ani a susținut că este virgină.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mariana de la Puterea dragostei. La începutul celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei, ea a susținut că este virgină. Cei mai mulți dintre telepectatorii show-ului de la Kanal D nu au crezut-o.

Mariana a făcut un live pe pagina ei de Instagram și a vorbit despre un sfat prețios primit de la mama ei.

”Mama mi-a spus:  Mariana, nu te culca cu niciun băiat că se culcă și te lasă. Și mare dreptate a avut”, a dezvăluit concurenta de la Puterea dragostei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mariana de la Puterea dragostei. ”Ah, deci te-ai culcat și te-a lăsat”, i-a scris o fană.

Puterea dragostei. Ligi plănuiește să revină în emisiune? "Se întoarce în forță"

Ligi de la Puterea Dragostei își dorește să se întoarcă în emisiune.

Mariana de la Puterea dragostei. Raluca Munte, Andreea Pirui și Ligi au legat o frumoasă prietenie, deși au fost în sezoane diferite de la Puterea Dragostei.

Cele trei foste concurente au ieși împreună în oraș, seara trecută, spre bucuria fanilor. Mai mult decât atât, acestea au publicat și un mesaj controversat: "Ligi se intoarce in forta la  Puterea dragostei".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI