Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a ales de Mariana de la „Puterea Dragostei”?! Tânăra a primit inelul de logodnă

Mariana de la „Puterea Dragostei” continuă să facă furori pe internet cu iubirea pe care i-o poartă lui Jador. Deși fanii emisiunii de la Kanal D au criticat-o pe tânără că este foarte slabă, bruneta iese în evidență acum cu altceva.

Georgiana Balaban,

Mariana de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mariana Susarenco uimește din nou. Bruneta și-a expus pe Instagram noul inel de pe deget. Deși nu a anunțat de la cine l-a primit, fanii fostei concurente a sezonului trecut „Puterea Dragostei” au continuat să-i adreseze întrebări. Moldoveanca se arăta atrasă de Jador, ba chiar a declarat că nu poate iubi mai mult un bărbat decât îl iubește pe el.

Inelul de logodnă al Marianei Susarenco. [Sursa foto: Instagram]

Jador de la „Puterea Dragostei” i-a răspuns Marianei doar în semm de prietenie. Între cei doi nu au existat o relație oficială, ba chiar bărbatul a afirmat că Mariana îi este doar o prietenă foarte bună.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Război între Maria și Alexandra: "Sunt șefa ta!" Urmărește o gală incendiară duminică, 3 ianuarie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D!

Mariana de la „Puterea Dragostei” nu a format cuplu în casa dragostei de la Kanal D

Iubirea pentru Jador de la „Puterea Dragostei” a ținut-o departe pe Mariana de băieții din casa iubirii. Bruneta a refuzat să-și clădească o relație cu speranța că Jador de va îndrăgosti de ea.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, declarații cu privire la viitorul copil

Acum Mariana de la „Puterea Dragostei” este în căutarea fericirii. Misteriosul inel de pe degetul ei le-a dat de gândit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI