Mariana este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei sezonul 3. Tânăra a făcut senzație în cadrul emisiunii fenomen de la Kanal D, unde i-a cucerit pe telespectatori care acum i-au devenit fani. Internauții nu ratează nimic din ceea ce postează pe rețelele de socializare.

Mariana de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică? Fosta concurentă are planuri mari de viitor: „Abia aștept să îmi spună mamă!”

Citeste si: Misterul cheilor din casa "Puterea Dragostei". Ce fete au duplicat cheile de acces (VIDEO)

Recent, Mariana s-a despărțit de iubitul misterios cu care avea o relație, iar acum se declară din nou o femeie singură, care are multe planuri mărețe. Cu toate că nu a reușit încă să își găsească marea iubire, fosta concurentă de la Puterea Dragostei speră din tot sufletul să își îmtemeieze, în viitorul apropriat, o familie, și să devină mămică, fiind una dintre cele mai mari dorințe pe care le are.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Un primar de nota 10

Mariana de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică?  

Invitată în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei”, a cărei gazdă este Cornelia Ionescu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube WOWnews, Mariana, în vârstă de doar 27 de ani a mărturisit că are planuri mari de viitor. Mariana vrea să devină cât de curând mămică, dorință din ce în ce mai arzătoare de când a născut sora ei și a văzut cât de frumos este să crești un copil.

Mariana de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică? Fosta concurentă are planuri mari de viitor: „Abia aștept să îmi spună mamă!”

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei, probleme în paradis la scurt timp după împăcare? Mesajul câștigătoarei sezonului 3, în văzul tuturor: ”Să nu cerșești iubirea nimănui”

Sentimentul matern pe care îl are s-a dezvoltat încă de mică, după cum a mărturisit chiar ea.

„Am avut grijă de nepoata mea, care acum are nouă ani. Când era mică stătea foarte mult timp cu mine, pentru că sora mea era la facultate. Am avut grijă de ea de când avea două săptămâni și la un moment dat îmi spunea mamă. E o senzație pe care abia aștept să o trăiesc și eu, să am copiii mei și să îmi spună mamă”, a povestit Mariana.

Citeste si: Bogdan Mocanu, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu socrii: ,,Avem noi inside-urile noastre"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si