Femeia a declarat, astăzi, că se creta des cu fostul soţ şi acestea o bătea, însă nu erau motive pentru ca ea să-l omoare.

Mariana Lupu, din satul Lanurile, comuna Viziru, a fost prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă după ce poliţiştii şi procurorii care au anchetat cazul au acuzat-o de moartea soţului.

În faţa jurnaliştilor, femeia a negat acuzaţiile.

"Ăsta nu este motiv să îl omor eu (n.r. bătăile primite de la bărbat). Nu sunt eu de vină", a declarat Mariana Lupu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Fostul soţ al femei, în vârstă de 48 de ani, fost poliţist local, a dispărut în urmă cu aproximativ doi ani. La vremea respectivă, femeia le-a spus apropiaţilor că bărbatul a plecat în străinătate şi ea nu mai ştie nimic de el. Ulterior femeia s-a mutat cu un alt bărbat într-o altă localitate.

Descoperirea care a băgat-o pe femeie după gratii a fost făcută de surorile bărbatului, la sfârşitul săptămânii trecut.

Acestea veniseră la casa bărbatului din localitatea Lanurile pentru a face curăţenie.

La un moment dat, surorile au găsit, într-un grajd al casei, picioarele bărbatului. Femeile au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei.

Anchetatorii au început cercetarea la faţa locului şi au mai descoperit craniul fostului poliţist, ascuns în podul casei.

De asemenea, hainele şi actele bărbatului au fost descoperite într-o hazna din curte.

Ciudat este faptul că, la data dispariţiei bărbatului, poliţiştii au mers în casa acestuia cu câini de urmă pentru a-l căuta, iar la acea vreme nu au fost găsite părţi ale cadavrului.

Mai mult, în timpul anchetei desfăşurate atunci, fosta soţie acuzată acum de crimă a fost testată cu aparatul poligraf şi a trecut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si