Mariana a mărturisit că nu crede în multe dintre cuplurile care au ajuns împreună în Marea Finală Puterea dragostei. „Multe din persoanele care sunt și acum împreună sunt doar de fațadă. Imediat după ce o să se termină finala, după ce o să primească premiul, o să ne vedem fiecare de treaba noastră", a spus Mariana.

Citeste si: Aya de la ”Puterea Dragostei” a trecut la cratiță. Cu ce îl răsfață frumoasa blondă pe iubitul său

Mariana: "Eu nu îi văd împreună. Sunt persoane total diferite"

Despre viitorul unei relații între Maria și Cristi Marinescu, fosta concurentă din show-ul KanalD a spus: "Eu nu îi văd împreună. Sunt persoane total diferite. E clar că nu se gândește pe viitor la ceva și relația nu are stabilitate", a declarat Mariana, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro".

Mariana a confirmat că relația ei cu Mădălina s-a răcit după despărțirea de după emisiune

Citeste si: Viviana Sposub, noua concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities” „Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici!”

Maria, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” a făcut anunțul

Maria și Cristian Marinescu s-au despărțit. După cum a promis, blondina a făcut anunțul pe o rețea de socializare. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei  și-au spus adio definitiv. Cu ochii în lacrimi, Maria, a făcut anunțul pe instagram în timp ce se află în Republica Moldova.

Mariana, despre relația ei cu Mădălina

Mariana și Mădălina s-au cunoscut în casa Puterea dragostei, unde au creat o relație de prietenie specială. Ele erau de nedespărțit, însă plecarea din casă a Mădălinei le-a afectat relația de prietenie.

Bruneta a părăsit competiția cu iubitul ei, George, alături de care a decis să își continue povestea de dragoste în afara competiției.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a confirmat faptul că cele două nu mai vorbesc, iar motivul ar fi fost faptul că Mădălina s-a simțit „uitată” de prietena ei, însă sentimentul pare să fi fost reciproc.

Î: „Tu mai ai vreo treabă cu Mădălina? Serios...Oamenii care vă plac merită sinceritate”

Mariana: „Am văzut că s-a vorbit despre faptul că nu am căutat-o când s-a simțit rău. Îmi pare rău, nu ar trebui să caut doar eu lumea și eu am avut momente când nu am fost bine, nu am primit un mesaj de la nimeni. Am și eu problemele mele... Eu nu am să insist să vorbească nimeni cu mine, respect alegerile oamenilor... Așa cum alții așteaptă să fie căutați, la fel probabil aștept și eu...”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si