Totul a pornit după ce Mariana a aflat că Alexandra și Cristi Marinescu au bârfit-o la ultimul date pe care l-au avut, amândoi negând ulterior asta, chiar dacă nu cu foarte multă convingere.

O întrebare pe care Alexandra i-ar fi pus-o lui Marinescu despre Mariana a încins spiritele în casa „Puterea Dragostei”. Când Cristi a vrut să vorbească, Alexandra l-a amenințat cu înregistrarea de patru ore pe care o are, iar atunci amândoi s-au potolit.

Scandal între Mariana și Alexandra de la Puterea dragostei,  „Nu trebuie să faci tam-tam”

După ce s-au șantajat și amenințat reciproc, Mariana, neștiind adevărul, a început să o atace pe Alexandra spunându-i dacă atunci când face scandal și sare la bătaie se gândește la copilașul pe care îl are acasă sau se folosește de subiectul familiei doar când vrea să impresioneze și să manipuleze publicul telespectator.

„Nu vreau să îmi aduceți copilul în discuție!”, a afirmat Alexandra când băieții au pomenit despre familia ei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Atât v-a trebuit, să îi dați un cuvânt despre copilul ei. Poate se uită acum. Nu trebuie să faci tam-tam. Când auzi un cuvânt, familie sau copii faci tam-tam. Lasă-mă că m-am săturat. Dacă nu voiai ieșeai afară și nu continuai discuția despre copilul tău”, i-a replicat Mariana, Alexandrei.

Război total între Mariana și Alexandra de la „Puterea Dragostei”. De la ce subiect a pornit scandalul
Război total între Mariana și Alexandra de la „Puterea Dragostei”. De la ce subiect a pornit scandalul

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a sfidat orice regulă. S-a filmat în timp ce conducea cu peste 220 de km la oră

Scandal de nedescris în casa „Puterea Dragostei”

Cearta dintre cele două concurente a luat o asemenea amploare încât toate celelalte concurente au început să se enerveze și să aducă diverse acuzații. Adriana a intervenit pentru sora ei și s-a certat cu Mariana și Aya, iar în discuție a intervenit și Andrada care nu a înțeles de ce s-a enervat atât de tare Alexandra.

Pe fondul de țipete și urlete, doar Maria, noua concurentă, a tăcut, observând scandalul care s-a creat de la o banală discuție  între cele două concurente.

Citeste si: Cristi Marinescu de la „Puterea Dragostei” își acuză colegii că-i doresc răul: „Falsitatea din nou la nivel de rang înalt!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si