Fostele concurente ale emisiunii de la Kanal D locuiau împreună și păreau a fi de nedespărțit. Aya a spus adevărul și a povestit ceea ce s-a întâmplat între ea și Mariana.

Citeste si: Jador, veste-surpriză transmisă în direct la "Puterea Dragostei"

Fostele concurente nu s-au certat

Aya a recunoscut că nu s-au certat, însă nu își mai vorbesc.

Ea susține că oamenii se mai schimbă, lucru care este ceva normal.

„Am primit și primesc în continuare întrebări despre acest subiect. Și vă spun din nou, nu ne-am certat, nu mai vorbim...oamenii se mai schimbă, e ceva normal”, a spus Aya de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Andy a dezvăluit motivul pentru care nu a format un cuplu cu Ella în casa Puterea Dragostei: ,,Nu puteam să am o relație, din cauza lui Jador"

Aya s-a mutat la Andrei

Aya a mărturisit că petrece mai mult timp cu Andrei, la el acasă, decât în apartamentul pe care-l închiriase cu Mariana. Aya petrece mult timp alături de iubitul ei, Andrei.

Relația lor este una care merge foarte bine, iar Andrei a dezvăluit un aspect care nu îi place la Aya. Este vorba despre faptul că blondina este foarte încăpățânată și face anumite lucruri intenționat. În ciuda acestor lucruri, cei doi se iubesc și au rămas împreună și după finalul emisiunii.

„Nu-mi place că dacă insist cu ceva, face lucrurile intenționat. Dacă îi zic să nu facă, nu se lasă până nu face lucrul ăla, intenționat”, a spus Andrei despre iubita sa Aya.

Citeste si: Ella de la "Puterea Dragostei" iubește din nou? Ce mesaj le-a transmis bruneta susținătorilor săi: „Dacă mă iubește...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si