Procesul va începe în luna februarie, iar românca ar putea plăti daune de mii de euro firmelor păgubite. Pe numele inculpatei Ramona Florica s-a deschis un dosar în care este acuzată de săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Cercetările procurorilor Parchetului Judecătoriei Pitești au durat aproape șase ani din cauza numeroaselor expertize realizate pentru a atesta autenticitatea produselor.

În ianuarie 2013, polițiștii au făcut un control la magazinul pe care femeia îl deținea în Mioveni. Acolo au fost descoperite sute de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte ce purtau siglele a patru mărci consacrate: Adidas, Nike, Puma şi Lacoste.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După ce le-a spus anchetatorilor că nu deține niciun contract de colaborare cu brand-urile de haine, oamenii legii i-au ridicat toată marfa pe care au găsit-o în magazin. „Din declaraţiile inculpatei rezultă că aceasta cunoştea că produsele achiziţionate şi ulterior comercializate erau contrafăcute. La momentul achiziţionării produselor cu sigla Adidas, Nike, Puma şi Lacoste, inculpata cunoştea că acestea nu erau originale, acest lucru fiind menţionat şi cumpărătorilor din magazinul său, întrucât preţul de vânzare era mult mai mic, în comparaţie cu cele originale.

Inculpata a declarat că doreşte să ia legătura cu reprezentanţii titularilor mărcilor, în vederea achitării prejudiciului”, reiese din rechizitoriul procurorilor.

Companiile Adidas, Puma și Lacoste au formulat plângeri penale împotriva româncei și s-au constituit părți civile împotriva acesteia. Femeia din Pitești riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si