Putin dupa ora pranzului, cortegiul funerar a ajuns la cimitirul Bellu, acolo unde aseptau zeci de admiratori ai marelui actor.


Vaduva lui Marin Moraru, imbracata toata in negru si cu un voal pe cap a pornit singura in urma sicriului scos din masina mortuara si dus in capela. La cativa metri in spatele ei s-au asezat fostii colegi ai lui Marin Moraru, in frunte cu Ion Caramitru.
Marin Moraru si sotia sa nu au avut copii asa ca femeia a ramas acum singura, iar durerea sa si-a exprimat-o si pe mesajul de pe coroana: “Fara tine viata nu mai are rost”.


La cererea familiei, accesul in capela unde s-a tinut slujba de inhumare a fost restrictionat, doar cunoscutii fiind lasati inauntru de cei sapte bodyguarzi care au pazit intrarea.

Dupa aproape o ora, in jurul orei 15.00, sicriul a fost scos din capela in aplauzele celor prezenti. Apoi,toata lumea s-a indreptat spre mormant. Impietrita de durere, Lucia Moraru si-a luat ramas bun de la cel care i-a fost sot cateva decenii. Vaduva a tresarit doar atunci cand, inainte ca sicriul sa fie bagat in mormant, au fost trase cateva focuri de arme.

Marin Moraru a fost inmormantat in zona artistilor, pe aleea ce poarta numele bunului sau prieten, Gheorghe Dinica, mort in urma cu sapte ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si