Close sidebar
Close sidebar

Marin Moraru a fost inmormantat cu onoruri militare!

Marin Moraru a fost inmormantat astazi, in cimitirul Bellu, cu onoruri militare. ##VIDEO19975##

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Putin dupa ora pranzului, cortegiul funerar a ajuns la cimitirul Bellu, acolo unde aseptau zeci de admiratori ai marelui actor.


Vaduva lui Marin Moraru, imbracata toata in negru si cu un voal pe cap a pornit singura in urma sicriului scos din masina mortuara si dus in capela. La cativa metri in spatele ei s-au asezat fostii colegi ai lui Marin Moraru, in frunte cu Ion Caramitru. Marin Moraru si sotia sa nu au avut copii asa ca femeia a ramas acum singura, iar durerea sa si-a exprimat-o si pe mesajul de pe coroana: “Fara tine viata nu mai are rost”.


La cererea familiei, accesul in capela unde s-a tinut slujba de inhumare a fost restrictionat, doar cunoscutii fiind lasati inauntru de cei sapte bodyguarzi care au pazit intrarea.

Dupa aproape o ora, in jurul orei 15.00, sicriul a fost scos din capela in aplauzele celor prezenti. Apoi,toata lumea s-a indreptat spre mormant. Impietrita de durere, Lucia Moraru si-a luat ramas bun de la cel care i-a fost sot cateva decenii. Vaduva a tresarit doar atunci cand, inainte ca sicriul sa fie bagat in mormant, au fost trase cateva focuri de arme.

Marin Moraru a fost inmormantat in zona artistilor, pe aleea ce poarta numele bunului sau prieten, Gheorghe Dinica, mort in urma cu sapte ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI