Marina are 13 ani. Ea s-a ținut de mână cu Raisa până în ultima clipă de viață. Copila a fost externată din spital, iar cadrele medicale care au avut grijă de ea au anunțat că minora se află în afara oricărui pericol. Fetița trece acum printr-o perioadă dificilă de recuperare.

Citeste si: VIDEO- Doi copii din Iași au fost loviți de o bară de aluminiu, smulsă de vânt

Polițistul a crezut prima dată că accidentul s-a soldat doar cu o victimă, adică Raisa Nicoleta care a pierit la scurt timp după impact. Alături de ea, însă, se afla și colega ei.

Colega Raisei a fost externată din spital

Marina a fost internată în spital și apoi a fost operată. Fetița a fost cea mai bună prietenă și totodată colegă a Raisei.

În timp ce a stat în spital, colega ei a fost condusă pe ultimul drum. Raisa a fost pusă într-un sicriu alb, iar sute de persoane au venit pentru a-și lua rămas bun de la ea. Cele două prietene s-au văzut ultima dată pe trecerea de pietoni.

Citeste si: Soţ şi soţie, morți după ce maşina lor a fost lovită de tren

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Unul dintre medicii care a avut grijă de Marina, Raluca Alexandru, a mărturisit că fetița se află acasă în aceste momente, a fost externată, cazul ei nu a fost unul extrem de grav. Nu au fost complicații, însă fata a fost operată, după ce a ajuns la spital cu o fractură la gambă.

„Fetița a fost externată, probabil este acasă. Nu au fost probleme majore, nu a avut complicații, a avut doar o fractură la gambă și a fost operată la Ortopedie.

Este bine, a fost conștientă încă de la început”, a spus medicul Raluca Alexandru pentru Libertatea.

Cum și-a revenit, Marina a întrebat de prietena sa. Părinții au preferat să îi spună adevărul, informând-o că Raisa Nicoleta a decedat.

Copila care a supraviețuit tragicului accident rutier a fost găsită pe șosea de către mama ei. Fetița se afla în chinuri groaznice, acuzând dureri extrem de mari la picior.

În tot acest timp, Raisa Nicoleta se zbătea între viață și moarte, în ambulanță.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Caz revoltător la Botoșani: Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit decedat într-o fântână. Victima fusese agresată

„M-am dus la ea și micuța plângea că o doare piciorul rău. Îi pusese cineva un pulover sub fund. I-am zis să nu se miște că trebuie să vină salvarea, apoi a venit încă o salvare care a luat-o, a examinat-o să vadă dacă mai are și alte răni în afară de picior.

I-au imobilizat piciorul, după care am așteptat o altă ambulanță să vină s-o ia s-o transporte la spital. În timpul asta m-am dus la ambulanța în care era Raisa, am văzut că o resuscita, am strigat la ea să se trezească și asta a fost toată interacțiunea mea, apoi m-am întors la Marina”, a povestit mama Marinei.

Citeste si: Marina, cea de-a doua fetiță lovită în accidentul de pe Bulevardul Laminorului, a fost externată. Detalii de ultimă oră despre starea ei de sănătate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si