Un pasager al unei nave a fost cel care a văzut trupul neînsuflețit al românului plutind la suprafață în jurul orei șase și jumătate, luni dimineață, lângă Hemiksem. Imediat au fost sesizate serviciile, dar cadavrul se îndepărtase deja. În dreptul Schelle, pompierii au reușit să recupereze trupul românului din apă.

Un doctor s-a deplasa imediat la fața locului și a stabilit că este vorba despre un bărbat care s-a stins din viață din cauza înecului.

Deoarece au existat imediat suspiciuni că ar fi vorba despre marinarul român, în vârstă de 52 de ani, care a căzut joi de pe containerul Casa Blanca, fotografiile și alte elemente care ar putea duce la identificare au fost transmise căpitanului navei și familiei victimei în România.

Citeste si: Un marinar român este de negăsit în Belgia. Bărbatul a căzut peste bord

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Luni la orele după-amiezii, familia românului a confirmat că este vorba de trupul neînsuflețit al lui Ionel C., în vârstă de 52 de ani. Bărbatul este originar din Constanța.

„Toată familia noastră lucrează în industria de transport maritim”, a mărturisit nepotul său Mădălin.   „Unchiul meu a lucrat pentru o agenție de ocupare a forței de muncă din România care adună echipaje și le trimite în șlepuri în toată Europa.

În ultimii ani a lucrat în principal ca marinar și navigator pe nave în Belgia și Țările de Jos. Am vorbit cu el la telefon săptămâna trecută și aștepta cu nerăbdare să revină în România în august. De fiecare dată a stat o lună pe navă și apoi a venit acasă o lună. El face asta de ani de zile”.

Apropiații marinarului: „Familia l-a pierdut și pe fratele lui Ionel luna trecută”

Ionel se separase de soția sa cu care avea un fiu.  „Familia l-a pierdut și pe fratele lui Ionel luna trecută. A trebuit să aflăm despre accident vineri după-amiază de la agenția la care lucra unchiul meu. Ei, la rândul lor, au primit un telefon de la căpitanul olandez. Apoi am încercat tot weekendul să obținem mai multe informații. Prin intermediul ambasadei României la Bruxelles ni s-a spus duminică că unchiul meu nu a mai fost căutat pentru că se presupunea că va apărea după câteva zile. Am fost dezamăgiți de lipsa de informații”.

Citeste si: VIDEO- Muncitorii de pe șantiere, agenții de pază sau angajații de la salubrizare sunt nevoiți să lucreze pe caniculă

Apropiații și familia marinarului român speră acum să-l poată aduce în România cât mai curând posibil pentru a-l înmormânta.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citeste si: Un român care se întorcea din Belgia a fost prins la vamă cu un permis fals. Bărbatul l-a cumpărat cu 700 euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si