Marinarul român răpit la data de 22 septembrie 2018 de pe o navă aflată în largul apelor nigeriene, a fost eliberat, împreună cu toţi ceilalţi membri ai echipajului.

Cetăţeanul român urmează să fie repatriat în zilele următoare, el fiind asistat în prezent de o echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Berna.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Familia cetăţeanului român aflată în contact permanent cu reprezentanţii Celulei de Criză a MAE a fost informată în acest sens de către armatorul elveţian.

Celula de Criză a MAE, prin cele şase misiuni diplomatice implicate (Ambasadele României la Abuja, Berna, Londra, Manila, Ljubljana şi Zagreb) a menţinut în permanenţă legătura cu autorităţile nigeriene şi elveţiene, cu armatorul, cu familia cetăţeanului român, precum şi cu autorităţile centrale din statele de reşedinţă ale celorlalte persoane răpite.

”Ministerul Afacerilor Externe adresează mulţumiri tuturor instituţiilor şi autorităţilor străine implicate în demersurile de eliberare a cetăţeanului român”- se mai arată în comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si