Close sidebar
Close sidebar

Marinel a făcut primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii! De ce și-a dorit tânărul să părăsească competiția? „S-a văzut pe TV că îmi doresc să ies”

Marinel a fost sigur pe decizia lui de a părăsi emisiunea Casa Iubirii. El le-a rugat și pe fete să îl voteze. De ce a luat o astfel de decizie? Tânărul a făcut declarații incredibile și a oferit detalii neștiute despre parcursul lui în emisiune.

Estera Maria,

Marinel a făcut primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii! De ce și-a dorit tânărul să părăsească competiția? „S-a văzut pe TV că îmi doresc să ies”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marinel a părăsit Casa Iubirii și a oferit primele declarații, în cadrul emisiunii Culisele Iubirii, după eliminarea sa. Fostul concurent își dorea de mai mult timp să părăsească competiția.

Ce s-a întâmplat cu el? Concurentul a vorbit deschis despre decizia lui.

De ce a ales Marinel să părăsească emisiunea Casa Iubirii?

Marinel a declarat că și-a dorit de mai mult timp să iasă din emisiune.

Citește și: Marinel, totul despre relația cu Cristina. Ce s-a întâmplat între cei doi, de fapt? „Nu-mi place să plângă o fată din cauza mea”

„S-a văzut pe TV că chiar îmi doresc să ies. În ultima vreme nu eram eu sută la sută.(...) Era stresul care dădea peste mine. Foarte mult îmi doream să ies pentru că nu mai rezistam. Nu am un motiv anume de ce mi-am dorit atât de mult să ies. Eu cred că e mai bine pentru mine.

M-am liniștit foarte mult de când am venit aici.

Și mama, tata, toți îmi spun <<Te-ai schimbat!>>, sunt mult mai zâmbăreț în ultima vreme. Eram dezastru... nu mai zâmbeam, nu mai făceam nimic...”, a declarat concurentul în cadrul Culisele Iubirii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Întrebat dacă îi este teamă că s-ar putea să regrete că a părăsit emisiunea, concurentul a mărturisit că un strop de teamă există. Radu i-a spus de mai multe ori să se gândească sigur la decizia sa.

Citește și: Bianca și Laurențiu și-au aruncat replici dure în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”

„Puțin îmi e teamă. Radu abuza de mine cu chestia asta și îmi spunea <<Nu pleca! Nu pleca! Nu pleca! Gândește-te!>> Regretul oricum o să apară. Că apare acum, că apare peste două luni... tot o să apară. Asta este”, a mărturisit fostul concurent.

„Dacă nu mă votați, ce să fac ca să mă votați?”

Decizia lui Marinel a fost una foarte bine gândită, se pare, de concurent. El a mărturisit că prietenii și familia sa erau dezamăgiți de el pentru că părea un alt om în emisiune.

„Eram și eu dezamăgit de mine. În ipostaza asta în care am fost, mai ales acum, în ultimele săptămâni, nu am mai fost niciodată. Am ajuns să nu mai răspund la telefon pentru că orice spuneam, orice făceam, nu-mi convenea mie”, a mărturisit Marinel.

Citeste si: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Andreea Mantea a dat cărțile pe față! Ce ar face frumoasa prezentatoare dacă s-ar îndrăgosti de unul dintre concurenții de la „Casa Iubirii”?

Fostul concurent a spus că a avut și o discuție cu fetele ca să îl voteze și să plece mai repede.

„Mă așteptam mai repede să îmi respecte decizia (n.r. fetele din casă), dar am știut că o să fie greu. Fetele nu-și doreau să ies eu. Într-un final m-am rugat de ele și le-am spus, <<Dacă nu mă votați, ce să fac ca să mă votați?>>”, a spus Marinel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI