Marinel a dat cărțile pe față! Fostul concurent a vorbit deschis despre relația dintre el și Cristina, dar și despre relația dintre el și Lorena. Tânărul nu s-a ascuns cu nimic și a dat detalii despre fiecare în parte.

Ce s-a întâmplat cu Cristina și Marinel, de fapt? Au avut cei doi o idilă?

Marinel, dezvăluiri despre relația cu Cristina

Marinel a vorbit despre relația cu Cristina.

Se pare că între cei doi nu a fost o idilă, ci, spune el, mai mult o prietenie. Tânărul concurent a simțit o atracție diferită față de Cristina, aparte față de cea pe care o regăsim în cadrul unui cuplu.

Citește și: Bianca și Laurențiu și-au aruncat replici dure în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Între mine și Cristina nu a fost o idilă, o iubire, o simpatie mai mult decât o amiciție, decât o prietenie, atât. Din partea mea. Din partea ei, n-am de unde să știu.(...) Nu o vedeam pe Cristina o iubită pentru mine. Ca și o prietenă da, o amică, dar o amică foarte bună, adică dacă am o supărare, ceva, să pot să vorbesc cu ea”,

a declarat Marinel la Culisele Iubirii.

Ce s-a întâmplat între Marinel și Lorena?

Marinel a fost întrebat de Bianca Comănici, frumoasa prezentatoare a emisiunii Culisele Iubirii, de ce nu a reușit să facă un cuplu cu nimeni din casă. Tânărul a răspuns direct și și-a expus viziunea despre cum funcționează noile iubiri.

„La mine trebuie să ardă flacăra aia, știi, când pui benzină pe foc să dea dintr-o dată.

Și n-a fost la mine. Eu sunt cu prima dragoste la prima vedere. Când te văd mă îndrăgostesc, aia e”, a mărturisit fostul concurent.

Totuși, ce s-a întâmplat cu el și Lorena? Tânărul a recunoscut că a fost un foc mic între ei. 

Citește și: Andreea Mantea a dat cărțile pe față! Ce ar face frumoasa prezentatoare dacă s-ar îndrăgosti de unul dintre concurenții de la „Casa Iubirii”?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„A fost prea mic, de-aia s-a stins. Gândul de plecare era foarte mare pentru mine și atunci am stat și le-am analizat și le-am socotit, decât să-i fac rău fetei, mai bine am decis să ies. Oricum i-am făcut puțin rău pentru că a plâns și îți dai seama că m-am simțit foarte prost. Nu-mi place să plângă o fată din cauza mea. Nu știu ce simtea ea. Suntem diferiți în sentimente, trăiri, în tot”, a afirmat fostul concurent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si