Close sidebar
Close sidebar

Marinescu de la „Puterea Dragostei”, declaraţii şoc despre Aya! Ce secrete se ascund în casa iubirii

După ce Andreea a părăsit competiţia, Cristi Marinescu şi-a îndreptat atenţia către Aya. Acest lucru s-a întâmplat imediat după ce a anunţat despărţirea lui de Andreea.

Alina Raducu,

Marinescu de la Puterea Dragostei, declaraţii şoc despre Aya! Ce secrete se ascund în casa iubirii

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ce părere are Marinescu despre Aya?

Aya însă nu l-a luat tocmai în serios pe Marinescu şi nu a răspuns avansurilor sale. Apoi, după ce Marinescu a avut o scenă fierbinte cu Delia în camera roşie, Aya a răbufnit și a spus că nici nu se gândeşte în viitor la o apropiere între ea şi Marinescu.

Recent în casa Puterea dragostei, pare că Marinescu îi face în continuare avansuri și depune efort pentru a o atrage pe Aya. Şi totuşi, în afară el nu are o părere foarte bună despre fata de doar 18 ani.

Marinescu de la Puterea Dragostei, declaraţii şoc despre Aya! Ce secrete se ascund în casa iubirii

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Nu sunt într-o relaţie cu Aya. Femeia e frumoasă, dar…(...) Aya nu prea e comunicativă, cam deloc! Nu cred că o să fac cuplu cu Aya. Cred că lucrurile vor rămâne în stadiul ăsta", a spus Cristi Marinescu despre Aya.

Cristi Marinescu o place, de fapt, pe Mariana?

Deşi în emisiunea „Puterea Dragostei” nu arată acest lucru, Marinescu pare că este atras în continuare de Mariana, tânăra pe care o vrea şi Cristian Comănici încă de la începutul competiţie.

Marinescu de la Puterea Dragostei, declaraţii şoc despre Aya! Ce secrete se ascund în casa iubirii

"Dacă e să mă gândesc bine, singura potrivită pentru mine este Mariana", a spus Cristi Marinescu de la Puterea Dragostei.

Mai mult, tânărul a enumerat şi calităţile fetei: e frumoasă, înaltă şi suplă, inteligentă, dar are "gura ca mare,dar asta se rezolvă", a mai afirmat Marinescu.

Citeste si: Jitaru de la „Puterea Dragostei” a spus adevărul despre relația cu Aya

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI