Marinescu este unul dintre cei mai iubiți concurenți care au participat la emisunea fenomen de la Kanal D, Puterea Dragostei, fiind votat de către public drep câștigătorul sezonului 3. Tânărul și-a creat o comunitate de susținători care îl urmăresc pas cu pas și îl apreciază pentru ceea ce este și face.

Codruț este unul dintre concurenții sezonului cu numărul 4 care, deși și-a dorit foarte mult, nu a ajuns până în Marea Finală.

La rândul său, și el a demonstrat puterea dragostei, prin poveștile de dragoste pe care le-a avut de-a lungul competiției.

Citeste si: Ziua bună începe cu Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase!

Codruț, replică la adreasa fostei lui iubite, Ana

Pe perioada emisiunii, Codruț a format un cuplu cu Ana, una dintre finalistele show-ului fenomen de la Kanal D.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, dar din păcate, aceasta a luat sfârșit încă din perioada în care se aflau în Turcia. La scurt timp după finală, Ana a fost prezentă în platoul WOWbiz.ro, unde a făcut mărturii uimitoare despre fostul ei iubit. Acum a venit rândul lui Codruț să spună partea lui, dezvăluind detalii neștiute din relația lor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

,,Nu am crezut-o pe Ana în totalitate, 50% a fost pentru competiție, 50% pentru mine. Când vorbeam în privat, îmi spunea despre emisiune și ce ar trebui să facem acolo. Era strategică. Știu sigur că în timp ce era cu mine, mai vorbea cu cineva acasă. Poate și cu Marinescu, nu știu exact", a mărturisit Codruț, în exclusivitate, în interviul realizat de Cornelia Ionescu.

Citeste si: Puterea Dragostei sezonul 5: Când începe show-ul iubirii la Kanal D?

Marinescu, o posibilă împăcare cu Maria?

Relația lui Marinescu cu Maria a fost una dintre cele mai îndrăgite și apreciate de cei de acasă, însă, cei doi nu s-au mai înțeles și au decis să meargă pe drumuri separate. Imediat după finala sezonului 4, Marinescu nu a vrut să își dezamăgească fanii și le-a oferit o explicație cu privire la posibilitatea unei împăcări între cei doi.

,,Alții se împacă să mai aibă și ei o apariție, dar eu prefer să stau în banca mea. Probabil dacă eram într-o relație cu Maria apăream și noi mai des la televizor sau pe internet. A fost frumos cât a fost și au fost încercări nenumărate, am strâns din dinți amândoi, însă nu mai putem să fim împreună și nu mai are rost să ne împăcăm. Din punctul meu de vedere este ceva încheiat și finit", a declarat Cristian Marinescu, în exclusivitate, în platoul WOWbiz.ro.

Citeste si: Surpriza din marea finală "Puterea Dragostei", sezonul 4. Cine sunt marii câștigători

Marinescu replici dure la adresa lui Radu

În casă, Marinescu și Radu nu s-au înțeles atât de bine, fiind adevărați rivali. După ce Radu a fost declarat câștigător, Marinescu a avut o reacție acidă și a ținut să transmită un mesaj celor care l-au susținut pe rivalul său.

Codruț și-a dat și el cu părerea, motivându-și argumentele.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

,,Marinescu: Dacă trăim în lumea asta și asta este societatea și gândirea, care poate să susțină un om cum este Radu, care jignește și efectiv el a stricat tot sezonul 4, nu mai am nicio pretenție de la nimeni.

Codruț: Gusturile nu se discută. În ochii mei Radu a demonstrat cât de cât puterea dragostei, față de ceilalți finaliști. Consider că aș fi meritat să intru și eu în finală, dar nu m-a durut, pentru că am fost din prima până în ultima zi și cred că am demonstrat mai multe decât ceilalți. Poate nu față de Radu, pentru că el a fost mai apreciat de oamenii de acasă, a avut și o experiență mai mare față de mine, având 6 luni înaintea mea. în competiție, îl copia pe Marinescu", au spus cei doi invitați, în exclusivitate, în platoul WOWbiz.ro.

Citeste si: Imagini incredibile cu Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei în perioada adolescenței. Fosta concurentă a trecut prin multe intervenții estetice


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si