O nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei, de la Kanal D, va avea loc luni, pe 12 aprilie. Alexandra va da cărțile pe față și va face o mărturie șocantă. Află ce a spus aceasta.

Cristi Marinescu și Alexandra se află în Republica Dominicană, acolo unde sunt și concurenții de la Survivor România. Cei doi concurenți care au plecat din casa Puterea Dragostei, în urma câștigării premiului pentru cei mai apreciați concurenți ai show-ului matrimonial, au câștigat o vacanță de vis în Dominicană.

Marinescu și Alexandra s-au duelat pe cele mai inedite trasee de la Survivor România. Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei au trăit pe pielea lor ceea ce trăiesc Faimoșii și Războinicii pe fiecare traseu. Marinescu și Alexandra s-au bucurat de câteva zile incredibile în Republica Dominicană.

Alexandra în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram]

Cristi Marinescu și Alexandra se aproprie mult unul de celălalt

În vacanța nemaipomenită din Republica Dominicană se pare că aceștia se apropie din ce în ce mai mult. În timp ce Marinescu îi face complimente frumoasei blondine, Alexandra îi face o dezvăluire neașteptată. Deși în competiție sunt rivali, se pare că în această mini-vacanță lucrurile s-au mai liniștit între cei doi și se înțeleg mult mai bine. Marinescu chiar i-a făcut un compliment Alexandrei, i-a spus că este frumoasă.

Alexandra la Survivor [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Nicos de la „Puterea Dragostei” în război cu Bianca Comănici. De la ce a pornit totul

Ce mărturie șocantă a făcut Alexandra

”Dacă Mariana ar fi fost aici în locul meu cu Marinescu, sinceră să fiu, ar fi căzut în vrăjile lui Marinescu.”, zice Alexandra.

În tot acest timp, în casa Puterea Dragostei, lucrurile nu arată deloc bine. Maria începe o discuție aprinsă cu Andrei, iar blondină ține să poarte o discuție și cu Andrada.

Citeste si: Cât durează Survivor 2021 – Când vom afla marele câștigător al emisiunii

Maria către Andrei- ”Tu știi că bombardierii nu au voie să fie fraieri.”

Andrei- ”Păi, cine e fraier?!”

Maria- ”Tu!”

Urmărește o ediție incendiară Puterea dragostei luni, 12 aprilie, de la 11:00 și de la 17:00, doar la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si