Curtea de Apel București s-a pronunțat în cazul lui Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru infracțiunea de omor. Sentința este rezultatul contopirii mai multor decizii judecătorești cu privire la infracțiunile comise de tânăr.

Mario Iorgulescu a fost autorul unui accident rutier în anul 2019. Mașina condusă de acesta s-a izbit de o altă mașină, condusă de un tânăr de 24 de ani.

În urma impactului, șoferul de 24 de ani și-a pierdut viața.

Mario Iorgulescu conducea sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma testelor psihologice s-a descoperit că tânărul avea discernământ la producerea accidentului.

În acest moment, fiul lui Gino Iorgulescu este internat în Italia, susținând că suferă de diverse probleme de sănătate..

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Mario Iorgulescu a fost condamnat la 14 ani de închisoare în dosarul accidentului

Potrivit Curții, Mario Iorgulescu a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru omor, pedeapsă la care se adaugă un spor de un an și 8 luni, adică o treime din pedeapsa de 2 ani pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și cea de 3 ani pentru infracțiunea de complicitate la lipsire de libertate.

În total și definitiv a fost condamnat la 13 ani și 8 luni.

"În baza art. 188 alin. 1 C.p., condamnă pe inculpatul IORGULESCU GINO MARIO la pedeapsa de 12 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor. În baza art. 39 alin. 1 lit. b) C.p., contopeşte pedeapsa de 12 ani închisoare aplicată pentru infracţiunea de omor cu pedeapsa de 2 ani închisoare aplicată pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe şi cu pedeapsa de 3 ani închisoare aplicată pentru infracţiunea de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal aplicată prin

sentinţa penală nr. 944/20.12.2018 pronunţată de Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti în dosarul nr. 33036/301/2016, definitivă prin decizia penală nr. 504/09.04.2021 a Curţii de Apel Bucureşti, Secția I penală, şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 12 ani închisoare, la care adaugă un spor de 1 an i 8 luni închisoare (o treime din totalul celorlalte pedepse), inculpatul IORGULESCU GINO MARIO urmând să execute în final pedeapsa principală rezultantă de 13 ani şi 8 luni închisoare", se arată în decizia definitivă a Curții de Apel București.

Mario Iorgulescu, condamnare definitivă la 4 ani de la accident

În noaptea de 7 spre 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a fost autorul unui accident mortal, pe șoseaua Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanța. Mario Iorgulescu a pierdut controlul volanului și a intrat într-un autovehicul condus de un tânăr de 24 de ani, care a murit în urma impactului puternic.

Accidentul produs de Mario Iorgulescu se pare că a avut ca fundament o criză de gelozie. La vremea aceea, Mario păstra legătura cu o fostă iubită. În seara accidentului, după ce s-ar fi certat cu ea la telefon și aflând că se află într-un club din Capitală, Mario a plecat de la petrecerea la care se afla pentru a se întâlni cu ea.

Citește și: Mario Iorgulescu, la 4 ani de când a omorât un om: „Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Fiul lui Gino Iorgulescu a stat în comă indusă după accident. A fost operat imediat, având numeroase contuzii. După câteva zile de la accident, familia l-a transferat pe Mario într-o clinică din Italia, unde se află și în acest moment, pe motiv că suferă de anumite probleme medicale, în ciuda raportului medical efectuat după accident, în care se atestă că tânărul avea discernământ în momentul accidentului și nu suferea de nicio problemă.

În urmă cu câteva luni, Mario Iorgulescu declara că nu va petrece nici măcar o zi în închisoare, având probleme medicale înțelese de statul italian, care îl protejează.

"Eu nu mai vreau să aud de România cât oi trăi. Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie. Pentru că sunt protejat de statul italian, care îmi recunoaște actele medicale și care ia în considerare că nu sunt capabil de a conștientiza problemele medicale pe care le am", declara în luna martie, Mario Iorgulescu, pentru stirileprotv.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si