Din primele informații, starea de sănătate a lui Mario nu este una foarte bună, în aceste momente se află intubat, la spital. Fiul lui Gino Iorgulescu zbătându-se între viață și moarte.

Tânărul se afla într-un Aston Martin DBS. Din cauza impactului extrem de puternic, bolidul de lux a fost grav avariat, lucru care se poate observa din imaginile de la fața locului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma impactului, cealaltă mașină a fost făcută praf, iar șoferul ar fi murit.

”În jurul orei 03.00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani.

În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor”, a transmis, duminică dimineaţă, Brigada Rutieră a Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si