Close sidebar
Close sidebar

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, se zbate între viață și moarte

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, actualul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost implicat într-un extrem de grav în noaptea de sâmbătă spre duminică, care a avut loc pe Șoseaua Chitilei din București.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Din primele informații, starea de sănătate a lui Mario nu este una foarte bună, în aceste momente se află intubat, la spital. Fiul lui Gino Iorgulescu zbătându-se între viață și moarte.

Tânărul se afla într-un Aston Martin DBS. Din cauza impactului extrem de puternic, bolidul de lux a fost grav avariat, lucru care se poate observa din imaginile de la fața locului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În urma impactului, cealaltă mașină a fost făcută praf, iar șoferul ar fi murit.

”În jurul orei 03.00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani.

În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor”, a transmis, duminică dimineaţă, Brigada Rutieră a Capitalei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI