Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva. Alaturi de Mario Iorgulescu au mai fost arestati Francisco Gabriel Pascu, Marcel Pascu si Vasile Pascu. Potrivit unor surse din cadrul Politiei Capitalei, cei patru inculpati pe numele carora au fost emise mandate de arestare preventiva deja au fost încarcerati în Arestul Central al Politiei Capitalei, informeaza News.ro.

Pe 8 septembrie, un complet de judecata de la Judecatoria Sectorului 3 a decis ca Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), sa fie cercetat sub control judiciar.

Potrivit anchetatorilor, Mario Iorgulescu, alaturi de alte noua persoane, ar fi încercat, prin amenintari si alte violente, sa determine un barbat sa-si retraga o plângere depusa în cadrul unui dosar penal.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe 6 septembrie 2016, Politisti de la Directia Generala de Politie Bucuresti, sub supravegherea Parchetului Judecatoriei Sectorului 3, au facut opt perchezitii, într-un dosar privind infractiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri si alte violente, distrugere si favorizarea infractorului.

Suspectii ar fi exercitat acte de violenta si au lipsit de libertate, în mod ilegal, un barbat. Dupa ce victima a anuntat politia, au urmat alte presiuni ale suspectilor care încercau sa-l determine, prin constrângere, sa-si retraga plângerea si declaratiile formulate.

Astfel, victima a fost dusa la mediatorul Alexandru Corut, unde ar fi fost fortata sa semneze ca îsi retrage plângerea, arata sursele citate.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si