Al doilea termen al procesului în care Mario Iorgulescu este judecat pentru sechestrare a fost amânat din cauza faptului că unul dintre inculpați nu și-a angajat apărător. Conform legislației în vigoare, fiecare parte dintr-un proces penal are dreptul la o amânare pe motiv că nu a avut timp să-și angajeze un avocat pentru a studia dosarul. În proces sunt în acest moment 5 inculpați. Al treilea termen al apelului este programat pentru data de 13 noiembrie.

Mario, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, a fost achitat în prima instanță pentru acuzațiile de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri după ce în urmă cu 3 ani a agresat un tânăr, împotriva căruia a instigat și alți doi indivizi. Victima ar fi trebuit să primească o sumă de bani pe care Mario i-o datora, în schimb a fost ținut câteva ore într-un imobil unde a fost chemat de fiul lui Gino Iorgulescu și bătut sistematic de inculpați. Ulterior, victima a fost amenințată să-și retragă plângerea de către tatăl prietenilor lui Mario, care a ajuns și el înculpat în proces. Achitarea lui Mario Iorgulescu a fost atacată cu apel de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, lucru care i-a determinat și pe avocații lui Mario să ceară apel pentru clientul lor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Lovitura care a zguduit familia lui Gino Iorgulescu! Nepotul lui poliţist a fost reţinut pentru o mită de 300 de lei şi un cartuş de ţigări! DEZVĂLUIRI

Mario Iorgulescu nu a fost audiat în cazul accidentului

Mario Iorgulescu se află în acest moment în Italia, internat într-o clinică din Milano, după ce a provocat un teribil accident auto care s-a soldat cu moartea unui om.

În acest moment, el s-ar fi trezit din comă, a fost deconectat de la aparte și a făcut primii pași, însă medicii susțin că nu poate fi audiat pentru că starea lui de sănătate încă nu-i permite acest lucru.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si