"Bine ai venit pe lume! Mama ta si cu mine suntem nerabdatori sa vedem ce vei deveni", incepe scrisoare lui Mark Zuckerberg si a sotiei sale.

Zuckerberg si Priscilla Chan mai au o fata, Max, nascuta in 2015. August este numele celei de-a doua fiice a cuplului.

Cei doi au publicat, luni, o fotografie de familie, alaturi de scrisoarea pe care i-au adresat-o lui August, cu speranta ca ea sa se bucure de copilarie.

Ei au scris: "copilaria e magica", continuand cu indemnul de a "nu iti irosi timpul gandindu-te prea mult la viitor".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Generatia ta ar trebui sa aiba o viata cosiderabil mai buna decat a noastra si avem responsabilitatea de a contribui la acest lucru", au scris cei doi soti.

"Suntem optimisti in privinta generatiei tale si a viitorului. Lumea poate fi un loc dificil. De aceea este important sa-ti faci timp sa iesi afara la joaca", este mesajul lui Mark Zuckerberg si al Priscillei Chan pentru fiica lor. 

"Vei fi ocupata cand vei creste, asa ca sper sa-ti faci timp sa mirosi toate florile si sa asezi acum toate frunzele pe care le vrei in buchetul tau", i-au transmis parintii lui August.

Chan si Zuckerberg au scris o scrisoare si cand s-a nascut prima lor fiica, Max, declarand lumii ca spera sa o vada evoluand in stiinta, medicina si cu acces la educatie.

Fondatorul Facebook a anuntat pe 18 august casi va lua doua luni de concediu paternal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si