Close sidebar
Close sidebar

Mark Zuckerberg a prezentat-o lumii pe cea de-a doua fiica a sa, August

Mark Zuckerberg si sotia sa Priscilla Chan i-au urat bun venit pe lume celei de-a doua fiice printr-o scrisoare si o fotografie de familie publicate pe pagina de Facebook.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Bine ai venit pe lume! Mama ta si cu mine suntem nerabdatori sa vedem ce vei deveni", incepe scrisoare lui Mark Zuckerberg si a sotiei sale.

Zuckerberg si Priscilla Chan mai au o fata, Max, nascuta in 2015. August este numele celei de-a doua fiice a cuplului.

Cei doi au publicat, luni, o fotografie de familie, alaturi de scrisoarea pe care i-au adresat-o lui August, cu speranta ca ea sa se bucure de copilarie. Ei au scris: "copilaria e magica", continuand cu indemnul de a "nu iti irosi timpul gandindu-te prea mult la viitor".

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Generatia ta ar trebui sa aiba o viata cosiderabil mai buna decat a noastra si avem responsabilitatea de a contribui la acest lucru", au scris cei doi soti. "Suntem optimisti in privinta generatiei tale si a viitorului. Lumea poate fi un loc dificil. De aceea este important sa-ti faci timp sa iesi afara la joaca", este mesajul lui Mark Zuckerberg si al Priscillei Chan pentru fiica lor. 

"Vei fi ocupata cand vei creste, asa ca sper sa-ti faci timp sa mirosi toate florile si sa asezi acum toate frunzele pe care le vrei in buchetul tau", i-au transmis parintii lui August.

Chan si Zuckerberg au scris o scrisoare si cand s-a nascut prima lor fiica, Max, declarand lumii ca spera sa o vada evoluand in stiinta, medicina si cu acces la educatie.

Fondatorul Facebook a anuntat pe 18 august casi va lua doua luni de concediu paternal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI